Item type |
学術雑誌論文 / Journal Article(1) |
公開日 |
2008-03-12 |
タイトル |
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タイトル |
Evaluation of Taste Properties of Commercially Available Salts |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
eng |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Salts |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Inorganic components |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Sensory evaluation |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Taste sensor |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
アクセス権 |
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アクセス権 |
open access |
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アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
作成者 |
ISHIKAWA, Kyoko
SUGIMOTO, Maho
KUMAGAI, Masanori
MATSUNAGA, Ryuji
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内容記述 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
This study examined commercially available salts'taste properties. The salts were used in preparation of four dishes: asazuke of cucumber, asazuke of Chinese cabbage, clear soup, and green soybean rice. The respective tastes of the salts in those prepared foods differed from those of the salts alone. We evaluated the parameters: saltiness, mildness, unpleasantness, and palatability. Differences of the salt samples affected the perception of saltiness. Results of taste sensor analyses showed that monosodium glutamate (MSG) affected response patterns toward the salt solution. |
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言語 |
en |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
ICMR2005 |
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言語 |
en |
出版タイプ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
書誌情報 |
en : International Journal of the Society of Materials Engineering for Resources
巻 13,
号 2,
p. 29-34,
発行日 2006-03-01
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収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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収録物識別子 |
1347-9725 |
収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA1095475X |
出版者 |
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出版者 |
The Society of Materilas Engineering for resources of Japan |
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言語 |
en |
関連情報 |
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関連タイプ |
isIdenticalTo |
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識別子タイプ |
DOI |
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関連識別子 |
https://doi.org/10.5188/ijsmer.13.29 |