WEKO3
アイテム
秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド
http://hdl.handle.net/10295/00004482
http://hdl.handle.net/10295/00004482350b3c0c-f7ca-4ace-a591-f63c83a35369
| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2020-01-07 | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | 秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド | |||||||||
| その他のタイトル | ||||||||||
| その他のタイトル | Studies on the Special Foods in Akita Prefecture [V] - On the Quick Ripening of Shottsuru (Fish Sauce) at Higher Temperature with and without Salt and the Fractionation of Peptides in Shottsuru | |||||||||
| 言語 | ||||||||||
| 言語 | jpn | |||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
| アクセス権 | ||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
| 作成者 |
浅野, 元一
× 浅野, 元一
× ASANO, Motokazu
|
|||||||||
| 書誌情報 |
秋田大学教育学部研究紀要 自然科学 en : Memoirs of the Faculty of Education, Akita University. Natural science 巻 23, p. 103-120, 発行日 1973-02-28 |
|||||||||
| ISSN | ||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
| 収録物識別子 | 03651649 | |||||||||
| NCID | ||||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
| 収録物識別子 | AN00010282 | |||||||||
| 出版者 | ||||||||||
| 出版者 | 秋田大学附属図書館 | |||||||||