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アイテム
秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド
http://hdl.handle.net/10295/00004482
http://hdl.handle.net/10295/00004482350b3c0c-f7ca-4ace-a591-f63c83a35369
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2020-01-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Studies on the Special Foods in Akita Prefecture [V] - On the Quick Ripening of Shottsuru (Fish Sauce) at Higher Temperature with and without Salt and the Fractionation of Peptides in Shottsuru | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
作成者 |
浅野, 元一
× 浅野, 元一× ASANO, Motokazu |
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書誌情報 |
秋田大学教育学部研究紀要 自然科学 en : Memoirs of the Faculty of Education, Akita University. Natural science 巻 23, p. 103-120, 発行日 1973-02-28 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 03651649 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00010282 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 秋田大学附属図書館 |