WEKO3
アイテム
秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド
http://hdl.handle.net/10295/00004482
http://hdl.handle.net/10295/00004482350b3c0c-f7ca-4ace-a591-f63c83a35369
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-01-07 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 秋田県特産食品の研究-5-しょっつるの加温速醸及びしょっつる中のペプタイド | |||||||||
その他のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | Studies on the Special Foods in Akita Prefecture [V] - On the Quick Ripening of Shottsuru (Fish Sauce) at Higher Temperature with and without Salt and the Fractionation of Peptides in Shottsuru | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
作成者 |
浅野, 元一
× 浅野, 元一
× ASANO, Motokazu
|
|||||||||
書誌情報 |
秋田大学教育学部研究紀要 自然科学 en : Memoirs of the Faculty of Education, Akita University. Natural science 巻 23, p. 103-120, 発行日 1973-02-28 |
|||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 03651649 | |||||||||
NCID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN00010282 | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 秋田大学附属図書館 |